WORKtesty pro dospělé

Test vyhořelosti - Energetický potenciál

Jak být efektivní Freelancer

Poradenství s psychologem / koučem

Lidskými zdroji a aplikovanou psychologií se zabývá 25 let. Eva je autorkou unikátního online psychodiagnostického softwarového programu WORKtest.

Má 25 let praxe v oboru lidských zdrojů. Eva vystudovala VUT Brno (Marketing a Management), více oborové studium na Masarykově Univerzitě v Brně ukončeno státní zkouškou z psychologie, práva a pedagogiky. V oblasti aplikované psychologie a lidských zdrojů působí od roku 1996.

Svou profesní kariéru jsem věnovala vývoji softwaru, který bych dnes ráda předala nadaci. Poslání Nadace EU&FI vnímám jako vyústění mé dlouholeté práce. Cestu, která umožní využít WORKtest pro širokou studující populaci a formovat jejich osobnost na základě potenciálu, vloh a talentu.

Zaručit zdravý vývoj „dítěte v osobnost“ a nabídnout jim možnosti růstu již od útlého věku až po dospělost. Poskytnout dětem výběr správné školy a profese na základě jejich predispozic, poznat jejich talent a umět ho plnohodnotně využít. Spojením poznání potenciálu dětí a finanční gramotnosti vnímám jako jednu ze záruk spokojeného a naplněného života dítěte.

Trocha statistiky

Podniká od svých 20 let. Ve 21 letech objevil svět financí a už o tři roky později se stal dolarovým milionářem. Ve 31 letech i přes to, že byl úspěšný v mnoha oborech došel k poznání, že život spojený pouze s hromaděním majteku ho nenaplňuje.

Má 25 let praxe v oboru lidských zdrojů. Eva vystudovala VUT Brno (Marketing a Management), více oborové studium na Masarykově Univerzitě v Brně ukončené státní zkouškou z psychologie, práva a pedagogiky. V oblasti aplikované psychologie a lidských zdrojů působí od roku 1996.