WORKtest   |  Life balance

Zlepšete svůj pracovní výkon, zabraňte vyhoření  a řekněte sbohem prokrastinaci

Objevte faktory, které vám brání v efektivní práci, vysávají vaší energii a zvyšují stres.

Díky WORKtestu zjistíte kompletní informace o vaší maličkosti. Míru vyhořelosti, silné i slabé stránky, které můžete obratem zlepšit tak, abyste znovu nastartovali efektivitu a měli radost z práce jako dřív.

Chci být efektivní

Zjistíte celkové i detailní informace o vašem energetickém potenciálu, výkonu a zvýšíte svou koncentraci.

Chci najít motivaci

Zjistíte váš mentální stav, psychickou odolnost a dostanete rady, jak zabránit vyhořelosti a zvýšit pracovní motivaci.

Chci se zbavit stresu

Zjistíte vaši odolnost ve stresové zátěži, frustraci a získáte rady ke zlepšení osobní spokojenosti.

Jeden 25 minutový test vám ukáže cestu, jak zvýšit efektivitu, motivaci i vztahy a mít radost z práce jako dřív

Vyžadují vaši klienti trvale lepší výsledky bez ohledu na délku pracovní doby i množství úkolů, které musíte zpracovávat a vám už jde z toho všeho hlava kolem? Ztrácíte motivaci cokoliv dělat a radost z práce pomalu vyprchává?

Co kdybyste ale během 25 minut objevili vaše slabé i silné stránky, dostali návod jak s nimi pracovat a znovu nastartovali motivaci do práce a v neposlední řadě měli více času na váš osobní život?

Zjistěte, jak jste na tom po psychické stránce a odolnosti vůči stresu

Zvládáte nepříznivé situace s grácií nebo se složíte při sebemenší stresové situaci? Pracuje se vám lépe v měnícím se prostředí, kdy musíte překonávat různé překážky nebo máte rádi stabilní klidnou práci? A jak je na tom vaše míra škodlivého stresu? WORKtest vám ukáže, jak je na tom vaše psychika a odolnost vůči stresovým situacím a na čem je třeba zapracovat.

Máte tah na bránu nebo často prokrastinujete?

Odkládáte povinnosti a úkoly, a pak nestíháte termíny? Možná začínáte pociťovat vyhořelost a ztrátu motivace. Zjistěte jak na to jste a nastartujte svou efektivitu, ať jsou za vámi vidět výsledky! To s sebou ruku k ruce nese i větší přínos financí do vaši pokladničky. Zaměřte se na výkon a zlepšete svoji koncentraci.

WORKtestem prošly stovky lidí

lidí objevilo své slabé stránky a začalo na nich pracovat

lidí zvýšilo svou efektivitu a nastartovalo motivaci do práce

lidí se o sobě vůbec nic nového nedozvědělo

WORKtest vyvíjela více než 24 let přední psychometrička Eva Urbanová se svým týmem a testovala jej na stovkách lidí. Test neumožňuje stylizaci a vylepšování se a ukáže vám věci takové, jaké opravdu jsou. Právě v tom je jedinečný.

• Problém zkreslení, kdy se snažíte stylizovat do osobnosti, kterou byste chtěli být

ZAČNĚTE NA SOBĚ PRACOVAT HNED TEĎ

Zvyšte svou efektivitu a motivaci do práce

Energie (emoční, psychická)