WORKtest pro děti   |   Cizí jazyky – efektivně

Objevte pro vaše dítě efektivní způsob, jak se konečně naučí cizí jazyk v co nejkratším čase

I vaše dítě se můžet dokonale naučit cizí jazyk, když ví jak na to.

V dnešním světě se bez cizích jazyků jen těžko obejde. Neztrácejte čas neefektivním studiem. Díky WORKtestu zjistíte, který jazyk je pro vaše dítě ideální, jaká metoda učení je pro něj nejlepší a jakou formou cizí jazyk studovat.

Který jazyk je pro mě nejlepší

Zjistíte, kterým jazykům by dítě mělo věnovat maximální pozornost, energii a úsilí k jejich osvojení.

Jaká forma kurzu je ideální

Zjistíte jakou metodou učení a formou výuky zvládne daný jazyk co nejlépe a které metodě by se mělo vyhnout.

Kdy mi jde učení nejlíp

Zjistíte, ve kterou denní dobu je křivka učení na nejvyšší úrovni. Je to ráno, odpoledne nebo večer?

Jeden 25 minutový test vám ukáže cestu, jak se vaše dítě dokáže naučit cizí jazyk v co nejkratším čase.

Na internetu najdete mnoho různých tipů a zaručených zlepšováků, jak se lépe učit cizím jazykům. Žádný z nich ale není personalizovaný a nevychází z ověřených teorií. Každý jsme jiný a potřebujeme jiný přístup. Máte možnost zkoušet různé postupy, ale s velkou pravděpodobností se dočkáte neúspěchu.

Co kdybyste se ale během 25 minut dozvěděli jak se může vaše dítě učit cizí jazyky s maximálním efektem a čemu se naopak vyvarovat. Začněte s ním studovat cizí jazyk, který je pro něj ideální.

Zjistěte jaký jazyk půjde vašemu dítěti nejlépe

Studuje vaše dítě na škole angličtinu nebo němčinu a pořád je na začátku? Co kdybyste zjistili, že mu půjde nejlíp ruština? Nenuťte jej ke studiu jazyků, pro které nemá tak silné předpokady.

Objevte formu učení cizího jazyka, která je pro něj nejpřínosnější

Všechny děti se na školách učí cizí jazyky. Kdo z nich, se ale umí bez problému domluvit? Problém je, že každému vyhovuje jiný typ učení. WORKtest vám řekne, jestli mu nejlépe vyhovuje vizuální forma učení hrou nebo klasický drill. A především kolik času v ideálním případě potřebuje na osvojení si daného jazyka.

Poznejte jeho potenciál pro studium cizích jazyků

Každý nemá talent na jazyky. Někomu to jde od ruky, jiný na to potřebuje více času. S WORKtestem zjistíte, jak velké má dítě předpoklady pro studium, jestli má sklony k odkládání úkolů a jak je na tom jeho trpělivost a ochota učit se.

WORKtestem prošly stovky dětí

absolventů WORKtestu se zlepšilo za krátký čas v cizím jazyce

absolventů WORKtestu změnilo formu učení se cizího jazyka

absolventů WORKtestu se o sobě nic nového nedozvědělo

WORKtest vyvíjela více než 24 let přední psychometrička Eva Urbanová se svým týmem a testovala jej na stovkách dětí. Test neumožňuje stylizaci a vylepšování se a ukáže vám věci takové, jaké opravdu jsou. Právě v tom je jedinečný.

• Dělaný na základě dotazů, na které dítě odpovídá nebo vybírá možnosti, jak by se rozhodlo
  • Problém zkreslení, kdy se dítě snaží stylizovat do osobnosti, kterou by chtělo být

ZAČNĚTE S EFEKTIVNÍM STUDIEM CIZÍHO JAZYKA HNED TEĎ!

Objevte způsob, jakým se konečně vaše dítě cizí jazyk naučí

Japonština
Výuka formou konverzace
Výuka v přírodě