WORKtest pro děti  |   Energetický potenciál

Poznejte psychické a fyzické limity vašeho dítěte

Poznejte limity únavy vašeho dítěte, jak efektivně nakládá se svou energií a mnoho dalšího.

Díky WORKtestu zjistíte, co vaše dítě motivuje k podávání nejlepších výkonů, co jej rozptyluje a jaké faktory u něj vyvolávají stres. Objevíte limity, které omezují jeho potenciál a můžete na nich spolu postupně zapracovat.

Chci zjistit co dítě omezuje

Zjistíte jak velké ambice vaše dítě má, zda-li okolí nebrání využít jeho plný potenciál a spoustu dalšího.

Chci dítě motivovat

Zjistíte do jaké míry se vaše dítě dokáže samo motivovat k učení a zda-li maximálně využívá své schopnosti.

Chci dítě zbavit stresu

Zjistíte jestli má vaše dítě obavy z hodnocení, učitelů nebo zda-li jej nestresuje okolí jeho vrstevníků.

Jeden 25 minutový test vám ukáže jak probudit motivaci a zbořit psychické i fyzické limity vašeho dítěte

Na děti se kladou čím dál větší nároky. Co bylo výhodou kdysi, dnes je samozřejmostí. Na internetu najdete mnoho různých tipů a zaručených zlepšováků, jak předejít stresu a nastartovat motivaci dítěte, ať už při studiu nebo při jiných aktivitách. Žádný z nich ale není postavený na reálné teorii. Všechny tyto rady jsou jen subjektivním názorem blogerů a nemusí sedět psychice vašemu potomkovi.

Co kdybyste během 25 minut objevili slabé i silné stránky dítěte, dostali návod jak s nimi pracovat a znovu nastartovali jeho motivaci do studia a zbavili jej stresových faktorů?

Zjistěte jak je na tom vaše dítě po psychické stránce a zlepšete jeho koncentraci

Je vaše díte “střela” a cokoliv jej rozptýlí? Dokáže se pod tlakem motivovat k lepším výsledkům nebo potřebuje mít pro maximální výkon klid a pohodu? WORKtest vám ukáže, jak nastartovat jeho energetický potenciál ke smysluplnému plnění úkolů.

Má tah na bránu nebo často odkládá své povinnosti?

Jak je na tom jeho energie? Musí se k učení a jiným aktivitám nutit? Dělá ostatní věci na maximum nebo k ničemu nemá vztah? Odkryjte jeho slabé stránky a začněte na nich pracovat.

WORKtestem prošly stovky dětí

dětí zlepšilo svou koncentraci na plnění daných úkolů

dětí zjistilo svá omezení, které jim brání využít jejich potenciál

dětí se o sobě vůbec nic nového nedozvědělo

WORKtest vyvíjela více než 24 let přední psychometrička Eva Urbanová se svým týmem a testovala jej na stovkách dětí. Test neumožňuje stylizaci a vylepšování se a ukáže vám věci takové, jaké opravdu jsou. Právě v tom je jedinečný.

• Dělaný na základě dotazů, na které dítě odpovídá nebo vybírá možnosti, jak by se rozhodlo
  • Problém zkreslení, kdy se dítě snaží stylizovat do osobnosti, kterou by chtělo být

ZLEPŠETE KONCENTRACI A ENERGII VAŠEHO DÍTĚTE

Zvyšte jeho potenciál při plnění úkolů a aktivit