WORKtest   |   Cizí jazyky – efektivně

Objevte pro sebe nejefektivnější způsob, jak se konečně naučit cizí jazyk v co nejkratším čase

I vy se můžete dokonale naučit cizí jazyk, když víte jak na to.

V dnešním světě se bez cizích jazyků jen těžko obejdete. Neztrácejte čas neefektivním studiem. Díky WORKtestu zjistíte, který jazyk vám půjde nejlépe, jaká metoda učení je pro vás nejlepší a jakou formou cizí jazyk studovat.

Který jazyk je pro mě nejlepší

Zjistíte, kterým jazykům byste měli věnovat maximální pozornost, energii a úsilí k jejich osvojení.

Jaká forma kurzu je ideální

Zjistíte jakou metodou učení a formou výuky zvládnete daný jazyk co nejlépe a které metodě byste se měli vyhnout.

Kdy mi jde učení nejlíp

Zjistíte, ve kterou denní dobu je vaše křivka učení na nejvyšší úrovni. Je to ráno, odpoledne nebo večer?

Jeden 25 minutový test vám ukáže cestu, jak se konečně naučit cizí jazyk v co nejkratším čase.

Na internetu najdete mnoho různých tipů a zaručených zlepšováků, jak se lépe učit cizím jazykům. Žádný z nich ale není personalizovaný a nevychází z ověřených teorií. Každý jsme jiný a potřebujeme jiný přístup. Máte možnost zkoušet různé postupy, ale s velkou pravděpodobností se dočkáte neúspěchu.

Co kdybyste se ale během 25 minut dozvěděli, jak se máte cizí jazyky učit pro maximální efekt a čeho se naopak vyvarovat. Začněte konečně konverzovat v jazyce, který je pro vás ideální.

Zjistěte jaký jazyk vám půjde nejlépe

Už roky se biflujete angličtinu nebo němčinu a pořád jste na začátku? Co kdybyste zjistili, že vám půjde nejlíp ruština? Neztrácejte čas studiem jazyků, pro které nemáte tak silné předpokady.

Objevte formu učení cizího jazyka, která je pro vás nejpřínosnější

Spousta z nás se už od dětství učí na školách cizí jazyky. Kdo z vás se ale umí bez problému domluvit? Problém je, že každému vyhovuje jiný typ učení. WORKtest vám řekne, jestli vám nejlépe vyhovuje vizuální forma učení hrou nebo klasický drill. A především kolik času v ideálním případě potřebujete na osvojení si daného jazyka.

Poznejte svůj potenciál pro studium cizích jazyků

Každý nemá talent na jazyky. Někomu to jde od ruky, jiný na to potřebuje více času. S WORKtestem zjistíte jak velké máte předpoklady pro studium, jestli máte sklony k odkládání úkolů a jak je na tom vaše trpělivost a ochota učit se.

WORKtestem prošly stovky věčných studentů

absolventů WORKtestu se zlepšilo za krátký čas v cizím jazyce

absolventů WORKtestu změnilo formu učení se cizího jazyka

absolventů WORKtestu se o sobě nic nového nedozvědělo

WORKtest vyvíjela více než 24 let přední psychometrička Eva Urbanová se svým týmem a testovala jej na stovkách věčných studentů cizích jazyků. Test neumožňuje stylizaci a vylepšování se a ukáže vám věci takové, jaké opravdu jsou. Právě v tom je jedinečný.

• Problém zkreslení, kdy se snažíte sylizovat do osobnosti, kterou byste chtěli být

ZAČNĚTE S EFEKTIVNÍM STUDIEM CIZÍHO JAZYKA HNED TEĎ

Objevte způsob, jakým se jej konečně naučíte

Japonština