WORKtest   |   Profil osobnosti na zkoušku

Zjistěte silné a slabé stránky vaší osobnosti díky 15-ti kritériím

+ základ finanční gramotnosti

Jedná se o verzi na zkoušku, která zahrnuje 15 kritérií vaší osobnosti. Plnou verzi WORKtestu (30 kritérií) najdete zde >>

Tento WORKtest používají HR manažeři úspěšných firem jako AAA Auto, Jablotron, Česká spořitelna nebo Vitana.

Díky WORKtestu zjistíte váš osobnostní i výkonový potenciál, který je důležitým měřítkem pro zaměstnavatele. Výstup je vhodný pro výběrová řízení středních manažerských a obchodních pozic, rozvoj, koučink a práci s vaším potenciálem.

Chci uspět na pohovoru

Chci výhodu nad ostatními

Chci se o sobě něco dozvědět

Jeden 15 minutový test vám dá vhled do vašeho potenciálu.

Ucházíte se o pracovní pozici a nejste si jistí zda-li se na ní hodíte? Chcete vědět v čem máte nedostatky a v čem naopak vynikáte? Vyzkoušejte si WORKtest, který používají špičkoví HR manažeři velkých firem pro nábor nejlepších zaměstnanců.

Během 25 minut objevíte vaše silné a slabé stránky, jak je na tom vaše psychická odolnost, vůdčí schopnosti, přesvědčivost nebo jak vysoká je vaše motivace podat maximální výkon.

Získejte obrovskou konkurenční výhodu při ucházení se o práci

WORKtest bude vaší tajnou zbraní. Profilem můžete prezentovat svoji sílu na trhu práce a získat významnou konkurenční výhodu. Náš test vás prosadí na většinu obchodních i manažerských pozic.

Zjistěte jak dobře zvládáte stres a pracovní zátěž

Zaměstnavatelé a klienti vyžadují stále lepší výsledky bez ohledu na množství úkolů a jejich časovou náročnost . Manažeři musí mít vysokou odolnost vůči stresu a podávat každý den maximální výkony. Zjistěte jak jste na tom a zda-li máte předpoklady pro daný typ práce.

Objevte míru vaší schopnosti řídit tým v manažerské pozici

Dokážete řídit tým, jste asertivní a máte tah na bránu? Objevte své silné stránky a zapracujte na těch slabých. Připněte svůj osobnostní profil k vašemu životopisu a zaujměte.

WORKtestem prošly tisíce uchazečů o práci

uchazečů získalo konkurenční výhodu nad ostatními

uchazečů díky výsledkům WORKtestu dostalo svou vysněnou práci

uchazečů se o sobě nic nového nedozvědělo

WORKtest vyvíjela více než 24 let přední psychometrička Eva Urbanová se svým týmem a testovala jej na stovkách lidí. Test neumožňuje stylizaci a vylepšování se a ukáže vám věci takové, jaké opravdu jsou. Právě v tom je jedinečný.

• Problém zkreslení, kdy se snažíte stylizovat do osobnosti, kterou byste chtěli být

VYZKOUŠEJTE SI WORKTEST JEŠTĚ DNES!

Zvyšte svou konkurenceschopnost na trhu práce

Angažovanost
Pracovní flexibilita