O nadaci

Nadace Evy Urbanové a Finančního Institutu vznikla předně pro podporu pomoci lepšího sebepoznání dětí základních škol. Pomáháme dětem se správným výběrem navazujícího studia a to na základě talentů a silných stránek, které jsou klíčové pro rozvoj jejich budoucí profese, díky které mohou v životě uspět a být šťastní.

Docilujeme toho propojením nadčasové a moderní psychodiagnostiky 21. století, vyvinuté prostřednictvím aplikované psychologie Evou Urbanovou a zapojením Finančního Institutu, který pomáhá dětem s finanční gramotností a s celkovým hospodařením s penězi.

Nadace rovněž organizuje vzdělávací semináře a osobnostně rozvojové workshopy s těmi největšími učiteli v ČR i zahraničí. Poskytuje také mentorink / koučink v rozvoji dětí i dospělých pro jejich lepší sebepoznání a finanční gramotnost.

Spolupracujte s námi

Pokud vám naše činnost přijde smysluplná a chtěli byste se v rámci nadace seberealizovat tím, že budete pomáhat dětem se sebepoznáním jejich talentů a silných stránek a v rámci toho přispívat i k osvětě finanční gramotnosti, tak nás neváhejte kontaktovat.

Kdo za Nadací EU&FI stojí

Je zakladatelem Nadace EU&FI. Již více než 13 let se věnuje podnikání v oborech finance, energetika a reality. Jeho největší životní vášní je sebepoznání, osobní rozvoj a touha pomáhat ostatním lidem žít bohatý a harmonický život.

Má 25 let praxe v oboru lidských zdrojů. Eva vystudovala VUT Brno (Marketing a Management), více oborové studium na Masarykově Univerzitě v Brně ukončené státní zkouškou z psychologie, práva a pedagogiky. V oblasti aplikované psychologie a lidských zdrojů působí od roku 1996.

Proč 90 % z nás nedělá v životě to, co vystuduje a proč naplno nevyužívá svůj skutečný potenciál?Pomáháme rozvíjet talenty a nadání jednotlivců.